LIKE la pagina pentru a continua!



emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup





Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Iancu anunta miine decizia lui Razvan

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca marti la prinz va anunta oficial daca Razvan Lucescu, va antrena echipa banateana din sezonul urmator.

“Miine la prinz voi anunta care este situatia lui Razvan Lucescu. Va fi un anunt oficial si definitiv. Pina atunci nu pot face nici un fel de declaratie vizavi de acest subiect”, a afirmat Iancu.

Oficialul echipei din Timisoara nu a dorit sa spuna cind a discutat ultima oara cu Razvan Lucescu, dar a confirmat faptul ca tehnicianul se afla in aceste zile in vacanta. “Eu stiu ca nu este in Bucuresti. Si-a dus copii in vacanta, dar nu stiu unde”, a spus Iancu.

Conform site-ului suporterilor giulesteni, www.forzarapid.ro, Razvan Lucescu se afla acum in Antalya de unde este asteptat sa se intoarca miercuri pentru a da un raspuns concret in ceea ce priveste despartirea sau raminerea la Rapid. Pe acelasi site se mentioneaza faptul ca antrenorul isi doreste sa ramina in Giulesti pentru a face performanta cu Rapid.

Conducerea clubului Poli Timisoara negociaza din luna mai aducerea tehnicianului Razvan Lucescu pe banca tehnica a echipei, propunindu-i un contract valabil trei ani cu un salariu anual de 450.000 de euro, ceea ce l-ar face cel mai bine platit antrenor din Divizia A.

Simbata, presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, ca a ajuns la un acord cu tehnicianul rapidist Razvan Lucescu si ca acesta va semna in zilele urmatoare un contract cu clubul banatean.

In urma cu o saptamina, oficialii gruparii giulestene i-au facut o oferta de 250.000 de euro pe sezon lui Razvan Lucescu, acesta aminind sa ia o decizie chiar si dupa intilnirea avuta simbata cu actionarii FC Rapid, Jean Valvis si Florin Talpes.

In cazul in care va alege oferta clubului banatean, Razvan Lucescu va insotit la Timisoara atit de staff-ul tehnic cu care a colaborat la Rapid, cit si de presedintele Dinu Gheorghe.

SportTotal, 19 iun 2006








Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te