LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, August 21, 2017

GECAD ePayment duce Avangate în America

GECAD ePayment participă ca sponsor la ediţia de anul acesta a Conferinţei pentru Industria de Shareware din Denver, SUA (Shareware Industry Conference – SIC) cu soluţia Avangate, platformă de comerţ electronic pentru distribuţia de software.

Evenimentul de 3 zile va fi găzduit la Hyatt Regency Tech Center din Denver, Colorado în perioada 13-15 iulie 2006. În cadrul conferinţei vor fi abordate teme precum marketingul online, programe de afiliaţi şi elemente specifice comerţului electronic cu shareware (software în sistemul încearcă înainte de a cumpăra – try before you buy).

Bazându-se pe o experienţă de peste 14 ani în dezvoltarea de software, GECAD propune prin Avangate producătorilor de shareware de pe piaţa americană un sistem simplu şi securizat de plăţi pe Internet, managementul produselor şi vânzărilor, servicii de consultanţă şi marketing pe Internet. Un plus îl constituie sistemul de afiliaţi, precum şi serviciile de optimizare pentru motoare de căutare, servicii de înregistrare pe site-uri de download.
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!