LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, October 19, 2017

GECAD ePayment duce Avangate în America

GECAD ePayment participă ca sponsor la ediţia de anul acesta a Conferinţei pentru Industria de Shareware din Denver, SUA (Shareware Industry Conference – SIC) cu soluţia Avangate, platformă de comerţ electronic pentru distribuţia de software.

Evenimentul de 3 zile va fi găzduit la Hyatt Regency Tech Center din Denver, Colorado în perioada 13-15 iulie 2006. În cadrul conferinţei vor fi abordate teme precum marketingul online, programe de afiliaţi şi elemente specifice comerţului electronic cu shareware (software în sistemul încearcă înainte de a cumpăra – try before you buy).

Bazându-se pe o experienţă de peste 14 ani în dezvoltarea de software, GECAD propune prin Avangate producătorilor de shareware de pe piaţa americană un sistem simplu şi securizat de plăţi pe Internet, managementul produselor şi vânzărilor, servicii de consultanţă şi marketing pe Internet. Un plus îl constituie sistemul de afiliaţi, precum şi serviciile de optimizare pentru motoare de căutare, servicii de înregistrare pe site-uri de download.
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c