Circ la nunta lui Irinel cu Monica

0

Miliardarul a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru insuratoare, eveniment anuntat pentru data de 22 iulie. Ingrozit ca ar putea sa-si dezamageasca invitatii cu o petrecere plicticoasa, Irinel se gandeste ca un spectacol al celebrului show Cirque de Soleil ar fi solutia perfecta pentru o nunta iesita din tipare.

Omul de afaceri a marturisit in emisiunea “No Comment” de marti ca ideea de insuratoare ii repugna pana sa-i iasa in cale Monica. Si asta in conditiile in care excentricului miliardar i-au stat alaturi numai femei una si una, ca designerul Romanita Iovan, cantareata Anna Lesko sau modelul Gabriela Botezat.

Prin urmare, renuntarea la burlacie in pragul varstei de 50 de ani e o adevarata performanta pentru el. Realizare pe care logodnicul Monicai o va cinsti asa cum se cuvine, indiferent de bugetul pe care va trebui sa-l aloce ceremoniei.

EMOTII DE GINERICA

In febra pregatirilor, lui Irinel nu-i mai place nimic. S-a gandit sa cumpere scaune din iarba la 700 de euro bucata si sa le insire langa piscina,dar i s-a parut ca arata ca paturile mortuare din India.

I s-a propus sa aduca la resedinta de la Izvorani un numar al celebrului spectacol Cirque de Soleil, sa scrie numele iubitei cu lumanari plutitoare sau sa o lase totusi pe Monica sa fie in centrul atentiei. Emotionat ca o fata mare la maritat, Columbeanu vrea ca totul sa fie fara cusur.

TEAMA DE GURA LUMII

Recunoscut pentru gusturile sale mai ciudate, Irinel a vrut sa faca nunta chiar de ziua lui, care a fost in urma cu aproape o luna. A abandonat ideea pentru ca s-a temut ca nu cumva lumea sa creada ca a vrut sa impuste doi iepuri dintr-un foc. Sau mai rau, sa fie considerat zgarcit.

Ziarul, 22 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *