Barbatii romani, locul 3 in lume la numarul partidelor de sex

0

Romanii se pot lauda si ei ca ocupa un loc pe “podium” intr-un clasament mondial. Sexul este cel care le aduce laurii gloriei. Mai precis, numarul de raporturi sexuale pe saptamana cu care se poate lauda un barbat. Masculii romani fac sex, in medie, de 4,08 ori pe saptamana, ceea ce ii plaseaza pe locul trei in lume.

Media internationala este de “doar” 2,8 “partide” pe saptamana. Datele provin dintr-un studiu pe teme de “obiceiuri sexuale”, efectuat pe circa 40.000 de barbati din 42 de tari.

Inventiv ca ungurul, generos ca un indonezian si “dornic” de sex ca un coreean. Acesta ar putea fi portretul “partenerului de pat” ideal. Un studiu efectuat pe circa 40.000 de barbati din 42 de tari a scos la iveala cele mai interesante “secrete” legate de viata sexuala. Cum stau romanii la acest capitol? Nu foarte rau.

Datele arata ca, saptamanal, au in medie 4,08 contacte sexuale, mult peste media internationala.

Barbatii din Coreea de Sud au de doua ori mai multe contacte sexuale pe saptamana decat media internationala. E adevarat totusi ca 42% dintre ei recunosc faptul ca platesc pentru sex, iar femeile din Coreea se considera cele mai nesatisfacute din intreaga lume. In schimb, ungurii sunt campioni la capitolul “inventivitate” in materie de pozitii sexuale.

Italienii se pot mandri cu faptul ca le fac pe partenerele lor sa ajunga la orgasm foarte des, iar britanicii acorda foarte mult timp preludiului. Acestea sunt doar cateva dintre rezultatele studiului, care au fost analizate de catre “Men’s Health”, datele fiind publicate in ultimul sau numar, relateaza NEWSru.com, citat de Rompres.

In ceea ce priveste numarul contactelor sexuale pe saptamana pentru un barbat, statisticile arata ca media internationala este de 2,8. Campioni par sa fie coreenii (cu 4,5 “partide” pe saptamana), urmati de greci si de romani. Masculii autohtoni fac sex de 4,08 ori pe saptamana, lasandu-i in urma, de exemplu, pe filipinezi sau pe rusi.

Brazilienii, campioni la “sex in trei”

Studiul a analizat si procentul barbatilor care au facut sex in trei. Iata care sunt rezultatele:
Brazilia – 19%
Marea Britanie – 18%
Australia – 18%
SUA – 17%
Rusia – 15%
Media internationala – 14%

Libertatea, 17 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *