LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, August 24, 2017

Staruri care fac toti banii

Actori care merita sumele primite pentru un rol sunt Will Smith (25 de milioane), Brad Pitt (20 de milioane) si Reese Witherspoon (15 milioane).

Tom Hanks a intrat miercuri in Cartea Recordurilor drept actorul cu cele mai multe filme consecutive ale caror incasari au depasit 100 de milioane de dolari, informeaza site-ul news.yahoo.com.

Intre 1998 si 2002, actorul a jucat in sapte pelicule cu o cota de peste 100 de milioane de dolari fiecare la box-office. De asemenea, se estimeaza ca cea mai recenta productie in care joaca Hanks, “Codul lui Da Vinci”, care va fi lansata pe 19 mai, va fi un succes de piata.

Pentru rolul din “Codul lui Da Vinci”, starul a primit un salariu de 25 de milioane de dolari si merita toti banii, potrivit unui sondaj realizat de publicatia “Entertainment Weekly”, care considera ca acelasi onorariu este insa exagerat pentru actorul Jim Carrey.

Potrivit publicatiei citate, filmele in care joaca Hanks au incasari mult mai mari decat cele ale lui Carrey, justificand astfel onorariul interpretului lui Forest Gump.

Milioane pentru Tipu’ de la cablu

Jim Carrey, primul actor care a depasit limita de 20 de milioane pentru un film (“Tipul de la cablu” – 1996) nu mai aduce, in ultima vreme, prea multi spectatori in cinematografe, drept urmare incasarile filmelor sale au scazut.

Evenimentul Zilei, 12 mai 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!