LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, November 19, 2017

Andreea Marin l-a zdrobit pe Stefan Banica Jr

De cand sunt impreuna si mai ales de cand s-au casatorit, vedeta TVR Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. au dat peste cap toate clasamentele de popularitate, adjudecandu-si fara drept de apel locul intai in ierhia interesului public.

Succesul se partajeaza, insa, foarte diferit in cuplu, contributia Zanei Surprizelor fiind net superioara celei aduse de sotul ei. Potrivit ultimelor statistici puse la dispozitie de motorul de cautare www.google.com/ trends, Andreea Marin este cu mult mai interesanta pentru vizitatorii pe internet decat partenerul ei de viata.

Casatorit cu imaginea succesului

Pe un grafic comparativ, traiectoria divei, desi oscilanta, este mult deasupra celei realizate de Stefan Banica Jr. In tabelul alcatuit in urma unor calcule privind numarul de vizite si accesari pe numele celor doi de-a lungul anilor, cantaretul a inceput sa trezeasca interesul Internautilor de abia spre sfarsitul anului 2004, moment la care cota sotiei sale era deja foarte sus.

Amandoi insa au parte de o curba ascendenta considerabila la finele anului 2005 si la inceputul lui 2006, atunci cand au devenit un cuplu si apoi o familie. Insa nici in aceste conditii, Banica nu reuseste practic sa ajunga la nivelul de popularitate al sotiei lui.

Impreuna insa, se zvoneste ca ar valora 180.000 de euro, la atat ridicandu-se suma pe care ar fi pretins-o pentru un contract publicitar in comun.

Regina provinciei

Daca in Bucuresti exista multe voci care sa o mai conteste din cand in cand, prezentatoarea “Surprizelor” are in schimb provincia de partea ei. Andreea Marin este foarte iubita indeosebi in Alba-Iulia si Vaslui, dar si in Suceava, Buzau si Craiova.

Banica Jr. este mult mai popular insa printre bucuresteni, cetatenii Capitalei fiind pe locul al doilea intre cei care se inghesuie sa afle lucruri noi despre el pe Internet.

Averea, 24 mai 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en