Inca un adolescent strivit de un copac in Capitala

0

Un tanar in varsta de 17 ani a ajuns la spital dupa ce un copac s-a prabusit peste el. Accidentul s-a produs in sectorul trei al Capitalei, in cartierul Salajan. Adolescentul si-a revenit din soc, insa el se afla in continuare in spital.

Baiatul va ramane internat in sectia de neurochirurgie a Spitalului “Sf. Pantelimon”. Potrivit medicilor, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral de gradul II. Baiatul este in afara oricarui pericol, urmand sa fie externat in trei-patru zile.

Tanarul are o mica contuzie pe partea dreapta a capului si o lata la umar. Medicii au mai spus ca, in urma accidentului, creierul s-a umflat un pic, insa acesta va reveni la normal in urma tratamentului, fara sa ramana sechele.

Baiatul a declarat ca abia terminase de spalat masina unui vecin, cand s-a trezit cu copacul peste el. Tanarul s-a speriat si apoi si-a pierdut cunostinta.

Copacul prabusit, care avea o inaltime de aproximativ 18 metri, a avariat si patru autoturisme.

Muncitorii au inlaturat cea mai mare parte din plopul doborat de vant, degajand si ultima masina avariata de copac. Se are in vederea si taierea a altor doi arbori din zona, care risca sa se prabuseasca.

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita a declarat ca regreta acest incident, dar a dat vina pe proprietarului unui garaj care ar fi turnat motorina la radacina copacului.

Familia tanarului a declarat ca intentioneaza sa dea in judecata Primaria, pentru ca nu s-a implicat in prevenirea unor astfel de accidente. Mama baiatului si-a exprimat speranta ca acesta isi va reveni si va fi in stare sa sustina, peste cateva luni, examenul de capacitate.

In urma cu o luna, un alt tanar si-a piedut viata, dupa ce un copac a cazut peste el. Adolescentul a ajuns in coma la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

HotNews.ro, D.M., 12 apr 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *