LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Monday, December 18, 2017

Imprimantele laser-color devin preferate

Imprimanta, echipament absolut necesar in orice birou, urmeaza cateva tendinte recunoscute in piata ca specifice echipamentelor digitale: colorul ia locul alb-negrului si pretul continua sa scada pe masura ce solutiile sunt din ce in ce mai bine vandute. Intotdeauna, la achizitia unui astfel de echipament trebuie urmarite costurile totale, de utilizare si intretinere, motiv pentru care s-a creat un standard de referinta numit cost pe pagina, spun specialistii in domeniu. Cu alte cuvinte, nu pretul echipamentului conteaza la achizitie, ci cat costa utilizarea lui pe termen lung, pentru ca deseori producatorii vand imprimante foarte ieftine ce au consumabile foarte scumpe si care se termina foarte repede.

Un echipament mai scump are consumabile de durata, ofera calitate documentelor imprimate si nu are alte costuri ascunse pe termen lung. Practic, cu un contract de garantie, el nu va mai consuma din resursele companiei timp de cativa ani.

Imprimantele laser-color s-au ieftinit foarte mult in ultimii ani, iar pretul pe pagina alb-negru este similar cu acela oferit de o imprimanta laser alb-negru, spun oficialii Hewlett-Packard, lider de piata in Romania, conform estimarilor specialistilor din industrie, pozitie recunoscuta si de unii competitori.

Ca in orice achizitie, si la alegerea imprimantei conteaza raportul calitate/pret. „Desi piata este traditional orientata spre pret, volumul de imprimante laser-color vandute a crescut simtitor“, a sustinut Catalin Butolo, marketing manager la K Tech Ultra Pro.

Specialistii estimeaza ca intr-un an se vand cam 10.000 de astfel de imprimante. „Totalul imprimantelor laser-color vandute anul trecut a fost dublu fata de 2004“, a explicat Viorica Mocanu.

Cea mai populara tehnologie a momentului, imprimarea cu cerneala, incepe sa simta concurenta laserului, mai ales la pret. „Cred ca tehnologia laser va lua locul celei cu jet de cerneala“, a declarat seful Xerox Romania. Este vorba de imprimare mai rapida, la calitate mai buna si preturi mai mici“, a adaugat el.

www.sfin.ro
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te