LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, November 22, 2017

Germanos aduce mai mult IT in magazine pentru a creste afacerile

Cel mai mare lant retail de echipamente si servicii de comunicatii din Romania, compania elena Germanos a decis sa schimbe strategia si sa aduca mai mult IT in magazine pentru a rezista mai bine in lupta cu greii din industrie.

Germanos vrea sa aiba pina la finalul lui 2007 peste 200 de magazine in Romania, dublu decat are acum. Nu exclude achizitia unui lant rival pentru a atinge acest obiectiv, au declarat pentru PCForum.ro oficialii companiei

Cu 100 de magazine, compania a avut anul trecut afaceri in Romania de aproape 100 de milioane de euro. Targetul de extindere este la fel de ambitios pentru cifra de afaceri cat si pentru numarul de magazine.”Numai anul acesta, in Romania cresterea va fi de 50-70% la incasari”, a spus John Karagiannis, CEO al grupului Germanos.

Lantul retail mizeaza de asemenea pe un concept nou de magazin, Germanos Central, care vor avea dimensiuni mai mari, fara a ajunge insa la nivelul unui Media Galaxy sau Media Markt. Cel mai mare magazin Germanos Central are trei etaje, include faorte mult IT (computere, consumabile, servicii de acces la Internet, jocuri video, console de joc), mai multe electronice (camere foto digitale, camere video, playere MP3, etc.) precum [i mult mai multe telefoane mobile, toate modelele fiind active: pot fi testate de utilizatori in direct la magazin.

In Romania, primul Germanos Central va fi deschis in noul Carrefour Feeria din Baneasa, au precizat oficialii companiei.
Comment Form

  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc