LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Friday, September 22, 2017

Germanos aduce mai mult IT in magazine pentru a creste afacerile

Cel mai mare lant retail de echipamente si servicii de comunicatii din Romania, compania elena Germanos a decis sa schimbe strategia si sa aduca mai mult IT in magazine pentru a rezista mai bine in lupta cu greii din industrie.

Germanos vrea sa aiba pina la finalul lui 2007 peste 200 de magazine in Romania, dublu decat are acum. Nu exclude achizitia unui lant rival pentru a atinge acest obiectiv, au declarat pentru PCForum.ro oficialii companiei

Cu 100 de magazine, compania a avut anul trecut afaceri in Romania de aproape 100 de milioane de euro. Targetul de extindere este la fel de ambitios pentru cifra de afaceri cat si pentru numarul de magazine.”Numai anul acesta, in Romania cresterea va fi de 50-70% la incasari”, a spus John Karagiannis, CEO al grupului Germanos.

Lantul retail mizeaza de asemenea pe un concept nou de magazin, Germanos Central, care vor avea dimensiuni mai mari, fara a ajunge insa la nivelul unui Media Galaxy sau Media Markt. Cel mai mare magazin Germanos Central are trei etaje, include faorte mult IT (computere, consumabile, servicii de acces la Internet, jocuri video, console de joc), mai multe electronice (camere foto digitale, camere video, playere MP3, etc.) precum [i mult mai multe telefoane mobile, toate modelele fiind active: pot fi testate de utilizatori in direct la magazin.

In Romania, primul Germanos Central va fi deschis in noul Carrefour Feeria din Baneasa, au precizat oficialii companiei.
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!