LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Dunarea devine amenintatoare

Masurile de prevenire a inundatiilor au fost discutate, miercuri, la reuniunea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Potrivit agentiilor de stiri, hidrologii au avertizat ca, in zilele urmatoare, este asteptata o viitura pe Dunare.

In aceste conditii, autoritatile centrale si locale au in vedere masuri de consolidare si suprainaltare a digurilor, pentru a reduce riscul producerii unor inundatii. Judetele vizate sunt Ialomita, Calarasi, Galati, Mehedinti si Tulcea.

“Nu avem intentia sa cream panica si griji nefondate, mesajele pe care le dati trebuie sa fie echilibrate, ce ne preocupa e sa tinem situatia sub control si sa luam acele masuri care sa previna efecte grave.

Am vazut aseara la TV ca sunt efecte catasftrofale, nimeni din Guvern nu a zis asa ceva. Ne intalnim ca sa evaluam situatia”a declarat, miercuri, premierul Calin Popescu Tariceanu, citat de agentiile de stiri.

Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor a dat publicitatii un raport, in care se precizeaza ca debitul Dunarii la intrarea in tara a fost in crestere (12.200 metri cubi/secunda), cu aproximativ 50 la suta peste media multianuala a lunii aprilie (7.900 metri cubi/secunda). Au fost depasite cotele de inundatie in 13 statii hidrometrice.

De altfel, numeroase state din Europa Centrala se confrunta cu inundatii. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva mii au fost evacuate.

HotNews.ro, D.M., 05 apr 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en