LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Saturday, November 18, 2017

Cel mai bun fotbalist e al Laurei Andresan

Intr-o dimineata, la „Canalul de stiri” al Antenei 1, astrologul de serviciu isi facea datoria. De auzit se auzea insa doar Florin Chilian, cu al lui „Termopanee, termopaneeee”. Deci eu inteleg ca vreun dusman o fi vrut sa-l bruieze, dar mi se pare ca ar fi trebuit s-o faca mai profesionist. Eu, de exemplu, daca eram in locul sabotorului, as fi bagat peste nenea astrologul piesa aia lesinata a lui Lucian Viziru: „Numar steleleee din ceeeer si ma intreb care-i a meaaaa, lalala si lalala”.Si tot la „Canalul de stiri” au fost invitate, inainte de meciul Rapid-Steaua, doua iubite de fotbalisti.

Care, la intrebarea „Care e cel mai bun fotbalist?” au raspuns simplu si sincer: „Pai, pot sa zic ca al meu”. Vedeti, de-aia-i o adevarata si-o valabila Laura Andresan.Prea putine ar mai putea, pe linga ea, sa dea un raspuns de genul „Pai, pot sa zic ca ai mei!” Unde „ai mei” ar insemna, desigur, cel putin jumatate din intregul efectiv de jucatori pe care-l are, la ora asta, Romania.

Ca tot veni vorba despre meci, tin sa va atrag atentia asupra faptului ca Simona Patruleasa a avut inca o data dreptate. A zis ca rezultatul va fi 1 la 1 si asa a fost. Nu stiu ce parere are despre acest pronostic Gigi Becali, care oricum e cam suparat pe „muncitorii” de la Antena 1, in special „pe partea economica”. Oare o sa se supere si pe partea sportiva?In seara in care Ildiko, femeia cu puteri magice, s-a legat cu fulare la ochi, la „Dan Diaconescu direct”, un telespectator a pus, prin SMS, urmatoarea intrebare: „Cunoasteti un bioenergetician bun?”.

Cotidianul, Simona Tache, 01 apr 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en