Service Pack 3 pentru Windows XP

0

Mentinandu-si atentia concentrata asupra sistemului de operare de urmatoare generatie Windows Vista, Microsoft si-a propus lansarea urmatorului service pack pentru Windows XP de-abia in 2007.

Microsoft a anuntat, intr-o nota postata pe site-ul sau, ca a stabilit a doua jumatate a anului viitor drept perioada preliminara de lansare a Windows XP Service Pack 3 pentru versiunile Home si Professional.

XP SP3 va fi lansat astfel cu mult mai tarziu fata de Windows Vista – care este programat pentru a doua jumatate a acestui an – si fata de data prognozata de analisti.

“Vom lansa un alt service pack pentru XP pe perioada ciclului de viata al produsului si luam in considerare a doua jumatate a anului 2007 pentru lansare”, a declarat un reprezentant al Microsoft. “Cu toate acestea, in momentul de fata prioritatea noastra este Windows Vista.

Vom avea mai multe detalii despre service pack-ul pentru Windows XP dupa lansarea Windows Vista”.
Microsoft nu a oferit detalii referitoare la caracteristicile sau patch-urile care ar urma sa fie incluse in service pack.

Speculatiile despre lansarea unui nou update si despre continutul acestuia au inceput sa apara inca de la lansarea Service Pack 2, in august 2004. SP 2 a continut mai multe caracteristici noi decat un service pack tipic Microsoft, adaugand o serie de noi elemente de securitate, un pop-up blocker si un management mai bun al retelelor wireless.

Un reprezentant al Microsoft Franta a confirmat in luna septembrie ca se pregateste un al treilea service pack pentru XP si a sugerat ca acesta ar putea fi lansat in 2006, dar dupa Windows Vista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *